Despre aparatele de stropit electro cu tanc Stocker

Această pompă cu baterie cu roabă este ideală pentru tratarea culturilor precum legumele, livezile sau plantațiile de pomi de dimensiuni medii-mari sau chiar în interiorul serelor mari.

Datorită sistemului de roabă la îndemână, roților robuste și piciorului de sprijin frontal stabil, este ușor de manevrat și foarte stabil pe terenuri neregulate sau abrupte.

Rezervorul robust și încăpător de 40, 60, 80 sau 100 de litri evită mai multe reumpleri în timpul operațiunilor. Aparatul de stropit este echipat cu o baterie reîncărcabilă de 12V, ceea ce îl face foarte silențios, fără vibrații. Are o autonomie de aproximativ 4 ore, în funcție de presiunea de lucru, presiune reglabila de la 1 la 10 bar, un furtun de 30 de metri lungime cu un tambur la îndemână și o lance de pulverizare din aluminiu cu duza reglabila.

Debitul de apă trece de la 1,5 litri pe minut, când duza este pusă la pulverizare, la 6 l/m, când funcționează fără duză la presiune maximă. Datorită dopului de scurgere și a filtrului, care poate fi îndepărtat cu ușurință, întreținerea și curățarea pompei pot fi efectuate foarte rapid. De asemenea, este echipată cu un rezervor mic de 1,8 litri din motive de siguranță și igienă. Sunt incluse un voltmetru și un indicator de umplere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *