Detectoare de gaz și monoxid certificate!

Poate vă întrebați care este diferența dintr-un detector certificat și unul care nu este certificat. Da, și noi ne-am întrebat. Dar am și primit răspuns, iar acum suntem dispuși să vă împărtășim informația și vouă, clienților ConfortZone.ro.

La ora actuală există trei modele de detectoare de gaz și monoxid certificate pe piața din România. Toate trei sunt disponibile pe siteul nostru: aici, aici și aici! Experiența producătorului în combinație cu ele mai noi elemente de detecție de pe piață a făcut posibil ca aceste detectoare să depășească cele mai exigente teste impuse de standardele europene.

Aceste produse au reușit să obțină certificarea la cele mai recente standarde din domeniu: BS EN 50194-1:2009 și BS EN 50291-1:2010. De fapt, acesta sunt singurele detectoare existente pe piață cu certificare la ambele standarde europene.

Așadar acum puteți sta liniștiți. Noile modele Prevent vor spraveghea siguranța locuinței și a celor dragi. Produsele beneficiează de doi ani de garanție iar acum pe magazinul nostru aveți Transport Gratuit (*în aria de acoperire Urgent Cargus)!

Nimic nu este mai prețios decât a avea certitudinea că ai asigurat tot ceea ce contează pentru tine. Produse concepute să vină în întâmpinarea nevoilor clienților și a utilizatorilor finali care, cu un singur aparat se simt protejați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *