Incubatoare de ouă sau cloșcă?

Da, ne credeți sau nu, am primit această întrebare de la mai mulți clienți care au descoperit pe siteul nostru categoria Incubatoare de ouă. Ca să fim sinceri, nu prea am știut să le oferim un răspuns exact. De obicei considerăm că acest lucru ar trebui să fie decisă de clienți.

Dar cum noi nu vindem cloști, am decis să prezentăm beneficiile produselor care le înlocuiesc în ultimul timp, am zice noi, cu succes. Acest aparate sunt destul de simple, iar treaba lor este să asigure o ambianță optimă dezvoltării ouălor. Dacă vor reuși acest lucru, vom avea parte de pui și ulterior, găini.

Produsele comercializate de noi sunt produse în România și ne bucurăm cu adevărat când se întâmplă acest lucru. Sunt produse de calitate, asamblate cu mare grijă. Testate și retestate, puteți fii siguri că incubatoarele de ouă vor reuși să ducă la bun sfârșit clocitul ouălor.

Produsele au termen de garanție 2 ani de zile. Ele sunt sigure și eficiente. Cu siguranță veți fii mulțumit de modul în care funcționează. Există mai multe modele, diferența între ele este în echipare și capacitate. Avem chiar și un model de incubator pentru animale exotice.

Nu vă rămâne altceva de făcut decât să decideți voi între incubatoare sau cloșcă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *