Produse românești cu Transport Gratuit!

Săptămâna viitoare urmează o perioadă încărcată de semnificații. Naționale. Începând cu miercuri, toată țara intră într-o sărbătoare continuă. Tocmai de aceea, echipa ConfortZone.ro s-a gândit să vă ofere trei game de produse autohtone, produse românești, cu transport gratuit!

Vorbim de gama boilerelor instant  de apă, care sunt fabricate în România. Acestea sunt ideale dacă nu dispuneți de un spațiu mai mare pentru un boiler convențional. Încălzesc apa rapid și eficient. Doar acum beneficiați și de transport gratuit în raza de acoperire Urgent Cargus.

Tot acum veți beneficia de transport gratuit și la toată gama de produse Puișor. Incubatoare de ouă performante și extrem de apreciate de clienții care au reușit să își achiziționeze până acum.

Detectoarele de gaz sunt printre cele mai vândute produse de către compania noastră. Achiziționând unul acum, puteți beneficia de transport gratuit. Alegând un detector de gaz metan, alegeți să fiți în siguranță, alegeți să trăiți.

Plasați acum prima comandă și veți benefica de această promoție. Săptămâna produselor românești, săptămâna transportului gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *