Avantajele unui boiler instant de apă!

Spre deosebire de prepararea apei calde prin intermediul boilerelor electrice cu acumulare, soluția de preparare instant prezintă mai multe avantaje. O să încercăm să vă prezentăm unele dintre cele mai importante, ca să vă puteți decide mai ușor în momentul în care doriți să cumpărați un boiler instant de apă.

Apa este încălzită doar atunci când este necesar. La boilerul cu acumulare apa este încălzită continuu pentru a se menține temperatura dorită. Boilerul instant reduce consumul de energie prin evitarea pierderilor de căldură ale apei acumulate.

Apa este încălzită instantaneu atunci când este nevoie de ea. Astfel se elimină timpul de așteptare necesar în cazul boilerelor cu acumulare.

Instanturile electrice au dimensiuni mai reduse și pot fi montate mai aproape de punctul de utilizare. Acesta ne permite de asemenea, economisirea timpului, energiei și apei prin reducerea lungimii instalației.

Dimensiunile compacte ale instanturilor permit montajul în spații în care instalarea sistemelor cu acumulare nu ar fi posibilă!

Boilerele instant sunt ușor de instalat și au o durată de viată mai mare decât a boilerelor clasice.

O investiţie relativ mică este tot ceea ce este necesar pentru a salva nu doar energie şi apă, dar şi bani! Intră acum pe ConfortZone.ro și plasează prima ta comandă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *