Avem bioșeminee!

Da, avem bioșeminee. Și o să avem din ce în ce mai multe. De ce? Pentru că sunt o alternativă la șemineele clasice pe lemn. Poate unii și-ar monta bioșeminee dacă ar știi că nu le trebuie nici coș pentru fum și nici lemne.

Bioșemineele comercializate de noi funcționează cu bioetanol. Acestea au flacăra adevărată! Fiecare produs are un rezervor care trebuie umplut cu soluție înainte de utilizare. Foarte important de reținut că aceste bioșeminee nu se pot alimenta în timp ce ard. Este necesar ca ele să fie oprite și răcite!

Datorită faptului că folosesc bioetanol ca substanță de ardere, aceste produse nu produc nici fum și nici miros. Tocmai de aceea sunt recomandate și pentru cei care stau la bloc, nu doar pentru cei care stau la casă. Se montează extrem de facil, aveți nevoie doar de niște găuri în perete, iar apoi să prindeți șemineul cu holșurube.

Există o multitudine de variante, culori, mărimi și funcții. Toate le găsiți acum și pe siteul nostru. Sunt o noutate și pentru noi. După cum ați putut observa, ConfortZone.ro deține una dintre cele mai complete game de sobe și șeminee pe lemn sau cărbune de pe piața românească.

Lasă-ne să ne ocupăm de confortul tău!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *