Black Friday 2016 și pe ConfortZone.ro!

black friday 2015 în baia mareSe apropie cu pași repezi unul dintre cele mai așteptate momente din online-ul românesc. Așadar, magazinul ConfortZone.ro se înscrie și el în lista magazinelor participante la Black Friday 2016. Vom avea prețuri reduse la sute de produse aflate pe site.

Ca să nu ratați momentul, vă invităm să vă creați un cont pe site-ul nostru. Astfel, puteți să aflați din timp și să reușiți să comandați produsele participante la promoția din 18 noiembrie. Este util să știți că în această perioadă, livrarea comenzilor poate dura mai mult decât de obicei, chiar dacă noi și curierii lucrăm la capacitate maximă.

Toate produsele participante la promoție se vor regăsi în categoria Black Friday. Acolo, le veți putea sorta în funcție de nume sau preț. Sincer, v-am spune de pe acum ce produse vor participa la această campanie, dar parcă este mai interesant dacă ne vizitați în ziua cu cele mai mari reduceri.

Fiecare client care va plasa comandă pe site-ul nostru, va fi contactat telefonic de către un operator pentru confirmare. Așadar, nu vă speriați dacă nu vă sunăm chiar de la prima oră, luăm comenzile în ordine cronologică. Bineînțeles că se va putea comanda și telefonic, dar probabil o să fie mai rapid și mai ușor de plasat online.

Black Friday 2016 este la doar șapte zile distanță! Noi suntem pregătiți, voi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *