Black Friday și pe ConfortZone.ro!

black friday 2015 în baia mareSe apropie cu pași repezi unul dintre cele mai așteptate momente din online-ul românesc. Așadar, magazinul ConfortZone.ro se înscrie și el în lista magazinelor participante la Black Friday 2015. Vom avea prețuri competitive la sute de produse aflate pe site.

Ca să nu ratați momentul, vă invităm să vă creați un cont pe site-ul nostru. Astfel, puteți să aflați din timp și să reușiți să comandați produsele participante la promoția din 20 noiembrie. Este util să știți că în această perioadă, livrarea comenzilor poate dura mai mult decât de obicei, chiar dacă și noi și curierii lucrăm la capacitate maximă.

Toate produsele participante la promoție se vor regăsi în categoria Black Friday. Acolo, le veți putea sorta în funcție de nume, preț sau calificativ. Sincer, v-am spune de pe acum ce produse vor participa la această campanie, dar ne-am bucura mai mult dacă ne-ați vizita în miez de noapte pentru a le descoperi.

Fiecare client care va plasa comandă pe site-ul nostru, va fi contactat telefonic de către un operator pentru confirmare. Așadar, nu vă speriați dacă nu vă sunăm chiar de la prima oră, luăm comenzile în ordine cronologică. Bineînțeles că se va putea comanda și telefonic, dar probabil o să fie mai rapid și ușor de plasat online.

Black Friday 2015 este la doar două săptămâni distanță! Noi suntem pregătiți, voi?

 

Latest Comments
  1. daniel
    • robert_cfz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *