Câștigă un ventilator Zass!

A sosit momentul unui concurs pentru voi! La finalul acestuia, aveți posibilitatea să câștigați unul din cele trei ventilatoare Zass puse la bătaie. Să fim sinceri și să recunoaștem că, în această perioadă fierbinte, ne-ar prinde foarte bine. Mai jos, o să vă explic ce trebuie să faceți pentru a putea participa la extragerea care va desemna cei trei câștigători.

În primul rând, o să vă creați un cont AICI. După ce ați finalizat acest pas, veți intra pe pagina de facebook (mă gândesc că toți aveți așa ceva) și veți face următoarele două lucruri: veți căuta pe siteul ConfortZone.ro un produs Trisa, Zass, Bodum și veți distribui imaginea acelui produs pe pagina voastră cu următorul text: Acest produs este disponibil pe ConfortZone.ro.concurs

Atenție! Vor fi înscriși în concurs doar acele persoane care parcurg toți pașii, exact în ordinea de mai sus! Important de reținut, conturile de facebook fără o poză la profil nu vor fi luate în considerare.

Poate că pare o procedură complicată, însă urmând pașii sunt convins că o să vă descurcați. Veți transpira un pic, dar, la final, puteți câștiga un ventilator Zass. Noi zicem că merită!

Concursul începe în 10 iulie și se termină în 31 iulie! După verificarea celor înscriși, se va trece la extragerea câștigătorilor. Aceștia vor fi contactați pentru a confirma adresa și numărul de telefon cu care s-au înscris. Livrarea se va face în maxim 72 de ore prin curierat rapid. Vă așteptăm în număr cât mai mare!

*Concursul este promovat pe Bestconcurs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *