De ce să ne alegi pe noi?

Dacă ar fi să lăsăm modestia deoparte, ar fi pentru că suntem un magazin online așa cum ar trebui să fie toate. Dar știu bine că acest lucru nu încălzește buzunarele nimănui. Așadar, tu ca și client de ce ai alege să cumperi de la noi?

În primul rând este ușor de plasat o comandă. Pașii sunt similari cu ai altor magazine online, doar că la noi poți comanda și fără un cont creat. Asta se poate face pe site ori telefonic, unde operatorii ConfortZone sunt pregătiți să vă preia orice comandă.

Prețurile noastre sunt extrem de competitive. Este imposibil să avem cele mai bune prețuri la toate produsele, însă în mare parte prețurile noastre sunt printre cele mai mici din mediul online. Produsele comercializate sunt originale, magazinul nostru nu comercializează produse second sau resigilate.

Livrăm prin curierat rapid și doar prin curierat rapid. Pentru asta am încheiat un contract cu una dintre cele mai mari firme de genul din România, Urgent-Cargus. Transportul se calculează în funcție de kilogramele produselor. Iar dacă simulați o comandă pe site puteți afla exact prețul final.

Toate produsele comercializate de ConfortZone conțin TVA(taxa pe valoare adăugată) și TV(timbru verde). Costul final al coșului este suma pe care trebuie să o achitați la curier când preluați coletul.

Avem operatori pregătiți, cu experiență vastă în domeniul magazinelor online. Nu vom încerca să vă îndopăm cu produse ce nu vă sunt necesare. Scopul nostru este să devenim prieteni. Dorim să colaborăm și pe viitor, nu doar azi și acum!

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să ne alegeți pe noi pentru cumpărăturile dvoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *