La mulți ani 2016!

Echipa ConfortZone.ro dorește să transmită tuturor clienților și colaboratorilor să aibă parte de un an 2016 liniștit și îmbelșugat.

Mulțumim tuturor clienților pentru că au fost alături de noi în acest an. Sperăm ca și pe viitor, să reușim să fim la înălțime. La final de an, ne-am gândit să vă oferim câteva date despre cum s-a desfășurat anul recent încheiat. Așadar, mai jos aveți în cifre anul 2015 al magazinului ConfortZone.ro.

Așadar, din totalul celor care ne-au vizitat siteul în anul 2015, 74% au fost de sex masculin, restul de 26% au fost doamne și domnișoare. Majoritatea covârșitoare a clienților noștri, aproximativ 97%, se încadrează în categoria de vârstă 18-55 de ani. Restul de 3% sunt persoanele de vârsta a treia.

Peste 38% dintre clienții noștri sunt din București și Ilfov, urmează județele Maramureș, Cluj, Constanța, Iași, Timiș, Brașov, Sibiu, Bihor și Argeș. Bineînțeles că au fost clienți din toată țara, dar județele de mai sus au intrat în top 10.

Peste 75% din comenzile plasate pe site-ul ConfortZone.ro s-au realizat de pe calculatoare și notebookuri. Însă, mai sunt 19% dintre voi care au preferat terminalele mobile, iar 6% au plasat o comandă de pe tablete. Cele mai utilizate browsere de pe care ne-ați vizitat au fost Chrome, Firefox, Safari și Internet Explorer.

38% dintre clienții noștri ne-au vizitat de pe comparatorul Price.ro, urmat îndeaproape de Google, cu ai săi 22%. Direct, fără alte motoare de căutări, ați fost 16%. Restul de clienți ne-au vizitat de pe rețele de socializare, bloguri etc.

Cele mai vizitate pagini au fost cele cu Termostate, Sobe, Detectoare de gaz și paginile Despre noi, Detalii livrare și Cum comand.

Vă mulțumim și vă așteptăm și la anul cu o gamă mai diversificată, prețuri competitive și concursuri.

La mulți ani 2016!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *