La mulți ani 2017!

Echipa ConfortZone.ro dorește să transmită tuturor clienților și colaboratorilor să aibă parte de un an 2017 liniștit și îmbelșugat.

Mulțumim tuturor clienților pentru că au fost alături de noi și în acest an. Sperăm ca și pe viitor să reușim să fim la înălțime. La final de an, ne-am gândit să vă oferim câteva date despre cum s-a desfășurat anul recent încheiat. Așadar, mai jos aveți în cifre anul 2016.

Așadar, din totalul celor care ne-au vizitat siteul în anul 2016, 71% au fost de sex masculin, restul de 29% au fost doamne și domnișoare. Majoritatea covârșitoare a clienților noștri, aproximativ 89%, se încadrează în categoria de vârstă 18-55 de ani. Restul de 11% sunt persoanele de vârsta a treia.

Peste 36% dintre clienții noștri sunt din București și Ilfov, urmează județele Cluj, Timiș, Brașov, Iași, Maramureș, Bihor, Constanța, Mureș și Hunedoara. Bineînțeles că au fost clienți din toată țara, dar județele de mai sus au intrat în top 10. Giurgiu, Ialomița și Tulcea sunt județele cu cei mai puțini clienți ConfortZone.ro. Deocamdată!

Peste 58% din comenzile plasate pe site-ul ConfortZone.ro s-au realizat de pe calculatoare și notebookuri. Însă, mai sunt 36% dintre voi care au preferat terminalele mobile, iar 6% au plasat o comandă de pe tablete. Cele mai utilizate browsere de pe care ne-ați vizitat au fost Chrome, Firefox, Safari și Internet Explorer.

37% dintre clienții noștri ne-au găsit cu ajutorul motorului de căutare Google, urmat îndeaproape de comparatorul Price.ro, cu ai săi 27%. Direct, fără alte motoare de căutări, ați fost 10%. Restul de clienți ne-au vizitat de pe rețele de socializare, bloguri etc.

Cele mai vizitate produse au fost: soba tip centrală Antigona Special 90 GE, termostat fără fir Computherm Q7RF, boiler instant de apă Geyser varianta duș, aparat de făcut sărățele, vafe și cornete Trisa, termostat inteligent Momit Home+Gateway și detector de gaz metan și monoxid Secor 2000.

Vă mulțumim și vă așteptăm și la anul cu o gamă mai diversificată, prețuri competitive și multe alte surprize.

La mulți ani 2017!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *