Netatmo, termostat inteligent fără fir!

termostat inteligent fără fir netatmoCe ne facem dacă ne dorim mai mult de la un termostat? Fie el cu fir sau fără fir. Căutăm termostate inteligente. ConfortZone.ro îți pune la dispoziție o gamă destul de variată de astfel de produse, unele cu fir, iar altele, precum termostatele Netatmo, fără fir.

Producătorul francez a scos pe piață un produs care este extrem de eficient, elegant și sigur. Modelul comercializat de noi este printre cele mai fiabile termostate inteligente de pe piață. Aplicația pentru acest produs se găsește și în App Store, Google Play și Windows Phone Store. Iar accesul este gratuit în fiecare aplicație.

Acest produs este compatibil cu majoritatea centralelor termice exitente pe piață. Este un înlocuitor perfect pentru termostatele clasice. Răspunzând la cinci întrebări simple, termostatul Netatmo își va seta programul săptămânal. Acest termostat inteligent fără fir vine cu cinci fețe interchimbabile, are un design modern și extrem de plăcut ochiului.

Poate că pare o investiție costisitoare pentru început, dar trebuie să vă gândiți că acest termostat inteligent fără fir poate economisi până la 37% din costul actual al facturii de încălzire! Noi zicem că se merită! Este ușor de folosit, ușor de instalat și foarte inteligent.

Decizi vă aparține, însă dacă sunteți în căutarea unui termostat inteligent, noi credem că ați găsit produsul căutat! Dacă aveți întrebări le puteți adresa echipei noastre, iar noi vom face tot posibilul pentru a vă oferi răspunsurile cele mai pertinente și exacte. Alegeți Netatmo, alegeți ConfortZone.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *