Noul detector de monoxid de carbon.

Vă prezentăm varianta de până acum, care a ridicat ștacheta pe piața românească de detectoare de monoxid de carbon. Produse cu care românii încă nu sunt foarte familiarizați. Prea puțini sunt cei care instalează detectoare de monoxid de carbon, cu toate că ele sunt vitale de cele mai multe ori.

Monoxidul de carbon este foarte periculos pentru că este nedetectabil de către simțurile umane. Acest lucru i-a adus numele de „ucigașul tăcut”. În afară de simptomele provocate de expunerea, chiar și de scurtă durată, la o concentrație suficient de mare de monoxid de carbon, nimic nu îl dă de gol.

Nimeni nu dorește să elibereze un gaz periculos, dar acesta este produs de toate aparatele care funcționează pe baza arderii combustibililor fosili. Cei mai cunoscuți combustibili fosili sunt: gazul, cărbunele, motorina, petrolul, lemnul, etc.

Acest detector de monoxid de carbon este certificat la ultimul standard european în domeniu: BS EN 50291-1:2010; de către British Standards Institution, certificare pentru care se efectuează teste îndelungate de performanță și de fiabilitate.

Beneficiază de o garanție de 2 ani, timp în care se poate repara sau înlocui, în funcție de caz. Durata de viață recomandată de noi este de 7 ani de la data instalării, iar după această perioadă aparatul trebuie înlocuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *