Sobe pe peleți MBS, eficiente și econome.

Urmează vara. Cine se mai gândește acum la anotimpul rece? Dacă voi nu o faceți, noi ne gândim. Pentru că noi „construim vara sanie și iarna car”. Considerăm că acesta este momentul în care lumea ar trebui să își aleagă soba de gătit și încălzit.

Azi o să vă prezentăm cele mai fiabile sobe de pe piață, sobele pe peleți. Ce sunt ele? Cu ce se diferențiează de restul sobelor? Ați spune din start că prin preț. Da, sunt mai scumpe ca și sobele clasice pe lemn sau cărbune. Însă, aceste sobe pe peleți o să vă surprindă.

Folosesc ca și combustibil peleții, acestea se găsesc la saci. Peletul are o putere calorică ridicată, iar prin sistemul de ardere dintr-o astfel de sobă veți reuși să consumați puțin și să obțineți rezultate remarcabile. Pentru a folosi o astfel de sobă pe peleți, aveți nevoie și de curent electric în apropierea ei.

Eficiență, economie și fiabilitate. Caracteristici extrem de importante, care acum se regăsesc și în aceste sobe pe peleți MBS. Produsele au termen de garanție de DOI ani de zile. Realizate doar din materiale de cea mai bună calitate, finisate și testate, ele vor face față chiar și celor mai exigente așteptări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *