Sunt obligatorii detectoarele de gaz?!?!?

Este una dintre întrebările pe care le auzim cel mai des. Există o lege în acest sens, care, într-un fel, te obliga să ai în locuințele tale un astfel de aparat. Din păcate, nu prea se ținea cont de ea. Dar, din această săptămână, se pare că se vor schimba lucrurile.

Noua lege obligă cetățenii să își monteze detectoare de gaz în toate încăperile cu geamuri termopan unde funcționează alimentarea cu gaz metan. Cei care nu vor ține cont de această lege riscă amenzi usturătoare. Acum să vedem dacă cetățenii vor respecta noua lege.

Pentru mulți dintre noi legea nici nu trebuia să fie obligatorie. Ne-am montat detectoare de gaz pentru că am vrut să ne simțim în siguranță. Dormim liniștiți, nu ne facem griji în ceea ce privește alimentarea cu gaz metan. Am ales să punem pe cel mai înalt piedestal siguranța locuinției și a familiei noastre.

Pe site-ul ConfortZone.ro puteți găsi una dintre cele mai variate game de detectoare de gaz metan, detectoare de monoxid de carbon și detectoare care îndeplinesc ambele funcții. Acestea beneficiează de transport gratuit în aria de acoperire Urgent Cargus. Comandă acum un detector de gaz! Alege siguranța, alege să trăiești în liniște și fără griji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *