Termostat fără fir sau cu fir?

Întrebare, care probabil macină destul de multă lume atunci când este în căutarea unui termostat ambiental. Este greu să vă decideți? Sincer, și nouă ne-a fost greu, tocmai de aceea ne-am gândit să vă povestim despre ambele variante. Poate o să vă fie mai ușor de luat o decizie în momentul în care decideți să vă schimbați termostatul de acasă.termostat fără fir sau cu fir

Un termostat cu fir este un produs fix. Ce înseamnă asta? În momentul în care v-ați decis să vă cumpărați un asemenea termostat, trebuie să știți camera unde doriți să-l montați. Odată pus în funcțiune va lua ca punct de reper temperatura din acea cameră. Așa se explică și faptul că termostatele cu fir, de obicei, se montează în încăperile cele mai răcoroase. De obicei, nu este o regulă.

Termostatele fără fir sunt compuse din două piese. Noi le zicem receptor și emițător. Nu degeaba funcționează pe unde radio :). Și aici vom avea piesa care se montează fix și se leagă la centrala termică, deci aceasta nu se poate muta. În schimb, piesa care măsoară temperatura, se poate deplasa în orice încăpere a casei. Însă, vă rugăm să luați în considerare grosimea pereților și distanța față de receptor. De obicei, să nu depășească 70-80 de metri liniari în apartamente, case etc.

Este destul de simplă treaba, nu? Acum puneți mâna pe telefon sau mouse și nu ezitați să plasați prima comandă. Cu un termostat fără fir sau cu fir veți economisi bani și timp. Noi suntem aici să vă ajutăm în luarea celor mai bune decizii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *