Termostate Poer. Inteligente și eficiente!

Piața din România este într-o continuă creștere și schimbare. Apar, aproape săptămânal, modele noi de termostate. Unele sunt de o calitate bună, altele, din păcate, doar niște replici de doi bani. Magazinul nostru evită și va evita să comercializeze produse de o calitate îndoielnică.

Termostatele inteligente au avut o creștere spectaculoasă anul trecut, majoritatea clienților optând pentru un astfel de model de termostat. Iar gama noastră este suficient de diversificată, astfel că au avut de unde alege. Dacă în anii precedenți v-am obișnuit cu termostatele Momit, Salus și Netatmo, acum veți putea alege și cumpăra un nou brand.

Termostatele Poer sunt relativ noi pe piața din România, dar sunt bine reprezentate în alte țări. Sunt fiabile, eficiente și cu siguranță vor satisface chiar și cel mai pretențios client. Acestea se pot folosi ca și termostate clasice sau, dacă se dorește, atunci cu ajutorul unui gateway, ele se pot conecta și la internet.

Folosind o tehnologie avansată, aplicația pentru aceste produse este disponibilă atât în AppStore cât și în GoogleStore. Este gratuit și cu ajutorul lui puteți comanda extrem de ușor termostatul.

Aceste termostate Poer vor reuși să vă economisească bani chiar din prima lună. Comandă-l acum pentru a te bucura de beneficiile sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *