10 motive să alegeți termostatele Auraton!

  1. Este primul și singurul termostat de ambianță care dispune de 3 tipuri de iluminare pe timp de noapte: roșu, verde și albastru. Toate pe același termostat!
  2. Primul și singurul termostat echipat cu senzor de lumină. Noaptea, ecranul termostatului se închide, astfel viața bateriilor se prelungește.
  3. Pe acest termostat se pot sincroniza până la 25 de mânere de geam wireless! Când un geam este întredeschis, senzorul trimite un semnal termostatului pentru a opri centrala termică.
  4. Oferă un centru de comandă wireless care afișează în timp real, concomitent, temperatura pentru fiecare din cele 8 zone, atât cea cerută cât și temperatura afișată pentru fiecare zonă, nivelul de semnal și starea bateriilor pentru fiecare termostat.
  5. Oferă un centru de comandă cu fir, extrem de ușor de montat.
  6. Primul producător care a lansat un controler de pompe, care controlează simultan 3 pompe A.T., 1 pompa A.C.M. și ventilatorul.
  7. Este primul și singurul producător de controlere de temperatură care oferă o variantă pentru aplicații speciale. Astfel, un termostat wireless poate comanda mai multe relee în același timp.
  8. Este primul producător care a lansat un termostat wireless pentru încălzirea prin pardosea.
  9. Primul și singurul producător de termostate, care dispune de un termostat wireless care funcționează 20 de ani cu aceeași baterie.
  10. Producător de termostate care oferă “reapeter” de semnal. Un singur dispozitiv transmite semnalul către 64 de termostate wireless sau 64 de mânere de geam wireless.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *