5 ani garanție la termostate pentru centrale termice!

A venit și vara! În sfârșit putem munci în casă. Este momentul să renovăm, să schimbăm și să împrospătăm. Acum este cel mai indicat să vă schimbați și centrala termică sau în cazul unora, să treceți la centrală proprie de apartament. Iar ca să economisiți și mai mult, vă recomandăm să vă montați și termostate pentru aceste centrale.

Acum puteți să vă achiziționați termostate Salus cu 5 ani garanție! Da, ați văzut bine. Cumpărați acum și timp de cinci ani de zile puteți sta liniștiți. În caz de orice defect, noi vă garantăm repararea sau înlocuirea acestora. Produsele Salus sunt realizate cu ajutorul celei mai performante tehnologii. Aceste termostate sunt extrem de fiabile și sigure. S-a demonstrat prin studii că un termostat vă poate ajuta să economisți între 25-35% din consumul de gaz pe toată perioada iernii.

Mii de clienți din lumea largă se bucură de beneficiile termostatelor Salus. Acestea se găsesc în toate variantele posibile. Există variante cu fir, fără fir și chiar și modele inteligente, care se controlează prin aplicații de pe mobil. Unele termostate sunt programabile pe zile, la altele putem alege să modificăm doar temperatura.

Dacă ați ales să vă debranșați, atunci trebuie să vă cumpărați și termostate pentru centrale termice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *