Caută din timp ventilatoare!

Temperaturile ridicate din ultimele zile ne-au luat prin surprindere pe toți. Nimeni nu se aștepta să fie atât de cald, într-un timp atât de scurt. Totul s-a întâmplat brusc. Astfel dintr-odată a început goana pentru ventilatoare. Da, ați citit bine. Lumea caută încă din aprilie ventilatoare pentru a se răcori.

Adevărul este că ne-am mișcat și noi repede și am reușit să ne completăm stocurile de urgență cu ventilatoare. De obicei acestea soseau doar după mijlocul lunii mai în depozitele noastre. Dar acum ne-am mobilizat și am reușit într-un timp record să ne completăm stocurile.

Dacă doriți ventilatoare tip turn, cu picior, de masă sau de podea, la ora actuală ele sunt în stoc, pregătite de livrare. Alegem să comercializăm doar produsele pentru care avem un feedback pozitiv de la clienți, astfel că la noi nu veți găsi mărci no-name care să funcționeze doar un sezon.

Trisa, Taurus sau Zass sunt producători cu experiență și renume mondială. Puteți fi siguri că ventilatoarele acestor mărci sunt fiabile, econome și rezistente. Alegeți întotdeaune calitatea produselor, în special când vine vorba de confortul dumneavoastră.

Pentru întrebări, echipa noastră vă stă la dispoziție de luni până sâmbătă. Dacă nu puteți suna, trimiteți întrebările în formularul de contact iar noi o să vă răspundem acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *