Soba TimSistem Diana, calitate și performanță!

DIANAAcum, când ne pregătim să întâmpinăm anotimpul răcoros, ne-am gândit să vă prezentăm una dintre cele mai solicitate sobe de încălzit din gama noastră. Soba TimSistem Diana este fabricată în Serbia, doar din materiale de cea mai bună calitate, rezistente și sigure.

Această sobă de încălzit funcționează cu lemne și ne garantează o eficiență de 89%. Puterea ei de încălzire este de 10 kW, reușind să facă față la o suprafață de aproximativ 70-80 de metri pătrați. Să nu uităm că aceste performanțe depind și de locuința dumneavoastră. Mărimea camerei, izolare exterioară sau interioară etc.

Soba TimSistem Diana este placată lateral cu tablă profilată de culoare roșie pentru a crea o atmosferă primitoare și elegantă în locuința dumneavoastră. Placată cu un rând de șamotă la focar, această sobă va încălzi rapid și eficient casa dumneavoastră.

Pentru a vă bucura de cea mai bună performanță, vă recomandăm să folosiți la această sobă de încălzit și un recuperator de căldură. Economizorul Timsistem va reuși să recupereze până la 30% din căldură. Este un accesoriu eficient și performant.

Este alegerea ideală dacă vă doriți performanță, calitate și design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *