Unde îți montezi termostatul de ambient?

Dacă termostatul de ambient este amplasat într-un loc în care razele soarelui sunt puternice, atunci să știți că veți observa că termostatul transmite semnale false. Dacă termostatul este amplasat într-un spațiu mult prea călduros, acesta nu va putea să încălzească optim celelalte încăperi.

Nu montați aceste produse în apropierea aparatelor de aer condiționat. Acestea pot afecta buna funcționare a acestor aparate. Termostatele nu se montează nici în apropierea bucătăriei sau în bucătărie. Cu siguranță știți că bucătăria este unul dintre spațiile cele mai călduroase. De aceea nu este recomandat să montați termostatele de ambianță aici.

Ați montat termostatul pe hol? Stați mult timp pe hol? Dacă nu, atunci nu are rost să țineți acolo aceste aparate. În principiu, scopul unui termostat este să mențină o ambianță plăcută pentru spațiile unde ne petrecem cel mai mult timp. Credem că holul nu este locul unde stați foarte mult timp.

Termostatele nu se recomandă a fi amplasate nici în imediata apropiere a ușilor sau geamurilor. Acestea pot influența modul în care acesta trimite semnalul către unitatea de căldură, fie ea centrală termică sau aparat de aer condiționat.

Locul ideal pentru a monta un termostat de ambianță este camera unde vă petreceți cel mai mult timp. Acum puteți fi siguri că termostatul își va face treaba corespunzător, iar dumneavoastră veți simți diferența în buzunar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *